View Single Post
Eski 03-07-2011, 22:49   #371
zafersu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-03-2009
Şehir: ankara
Mesajlar: 176
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless Mesajı Göster
Bir çok üye gibi ben de tüm yazılanları dikkatle izliyorum, okuyorum, ve değerlendiriyorum. Çok yadırgadığım şeyler de olmasına rağmen izlemeye ve değerlendirmeye devam ediyorum. Ve de tüm değerlendirmelerimi yadırgaladıklarımla birlikte paylaşacağım.

Ancak bu kadar detaylı incelenen bir konu ile ilgili Pişik pudrası, pirinç unu gibi basit değerlendirmeler yapılması bu kadar değersizleştirilmesi hiç ama hiç uygun değil. Hatta teorik ve pratik tüm emek verenlere karşı en uygun tabirle UYGUNSUZ buluyorum.

Agaclar.net teyiz arkadaşlar, basit bir gündelik forumda değiliz.

Lütfen
Sayın Soilles, forumun bu bölümünü takip ettiğinize göre son günlerde forum üyesi (hatta daha ötesi ubyi üyesi) bazı değerli arkadaşların bazı fikir ve iddialarla atıştıklarına şahitsiniz demektir. Ben naçizane olarak gerilen bu ortamın yumuşaması ve arkadaşlarımızın yüzünde bir nebze tebessüm oluşturması amacı ile cevap yazdım. Bu şekilde bir tepkiye hazırlıklı değildim, yanlış anlama olmasın. Zaten halihazırda Sayın Meyvelitepenin 1 nolu resim cevabından da esinlendim diyebilirim. Selam ve saygılarımla.

zafersu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön