Sn.acemi_caylak,
#342 nolu mesajı okumadınız herhalde. Bakın orada bilmem kaçıncı kez,
nasıl oluyor da bir litresi 580 gr gelen malı, biriniz 290 gr diğeriniz 315 gr deklare ettiniz diye soruluyor.
Sönecek bir şey varsa zaten orada sönmedi mi? Müşterilerinizi ürün hakkında yalan beyan ile aldatmış olmadınız mı? İkide mum filan da demeyin, biliyorsunuz biraz tehlikeli bir laf.
Satıcı olarak müşteriden rakip(!) ürünün analiz değerlerini istiyorsunuz. Sanki öyle bir şeye hakkınız varmış gibi. Müşteri mi size para ödüyor, siz mi müşteriye? Müşteri mi bir şey satıyor, siz mi?
Bir tüketici olarak aldığım şeyleri sorgularım. Ya arkasında tatmin edici bir literatür vardır, yoksa soru sorarım, soru sorduğum kişilerin hangi ülkede olduğu da önemli değil. Maalesef yerli ürün değilse genelde doğru düzgün cevap gelir.
Dolayısıyla diğer ürünler ile ilgili soru sordum ve yanıtını aldım.
Öte yandan, müşterisi olduğum ürününüz ile ilgili sorduğum sorulara ya yalan beyan aldım ya da hiç cevap alamadım. Şimdi, yavuz hırsız misali müşteriye (bana) rakiplerinizin belgesini soruyorsunuz. Şimdi benim yerime olsaydınız, bir satıcı da aynı sizin gibi davransaydı tekrarlamaktan bıktığınız soruları büyük harflerle ve kırmızıyla yazardınız değil mi?
Bakın bir de
#345 nolu mesajda bir ustalığınız ile ilgili bir iddiam var. İnsanların Bir Uzak Bahçeler Sitesi diye gördüğü sitenizde şirketinizle özdeşleşmiş bir yazıda, şimdi tü kaka dediğiniz USDA ARS bilim adamlarına, hiç söylemedikleri bir şey söyleterek manipülasyon yapmışsınız. Elbette, bu benim iddiam, tersini gösterir ve
ARS uzmanlarının %50 si 2 mikrondan küçük olması yeterlidir gibi bir lafı nerede söylediklerini sizden merakla bekliyoruz.