View Single Post
Eski 02-07-2011, 23:43   #345
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Sn. Meyvelitepe,

Engelhard'ın (Dikkatli okurlar bu yazıda da vurguladığım gibi patent kurumunun bile, bu konudaki tutumu tartışmalı) ve onlarla birlikte çalışan ARS uzmanlarının dışında bağımsız bilim adamlarının (yani Engelhard'ın finanse etmediği bilim adamlarının) parçacık büyüklüğünün önemini gösteren bir dökümanı var mı?
Bakın o verdiğiniz linkte aşağıdaki paragrafı yazmışsınız.

Alıntı:
Engelhard ve ARS uzmanlarının görüşüne ve yaptıkları testlere göre, diğer sektörlerde de kullanılan kalsine kaolin %90’dan fazla saf kaolin içermek, %50’den fazlası 2 microndan düşük çapta öğütülmüş olmak ve beyazlık derecesinin %85’ten büyük olması koşuluyla tarımda da kullanılabilir.
.

Ne gerek var başka bilim adamlarına? Siz zaten o beğenmediğiniz bilim adamlarına söyletmişsiniz değil mi? Şimdi neden başka bilim adamı arıyorsunuz? Bunun adı nedir, söylermisiniz? Bu paragrafla kimi yanıltmaya çalıştınız?

Şimdi, tartışmalı diye nitelemeye çalıştığınız adamlara dayanmaya çalışmışsınız, niye?

Eminim çok aradınız şu mikron meselesinde sattığınız ürüne uyacak bir şey ama yok. Bu teknolojiyle bir çok ülkeden çok fazla deney ve makale var. Hepsi bağımsız, çoğunluğunun ARS ile bile alakası yok. Fakat ne yazık ki denemelerinde hepsi de Surround ya da M97 formülasyonu kullanmışlar. Ne diyelim, bu bilim adamlarının da hepsi satılmış, arada bir sunshader kullanmamışlar.

(Bu arada, hayatım boyunca hiç kullanmadığım, sadece bir kez satın aldığım, muhtemelen de bir daha satın almayacağım bir markadan bu kadar çok bahsetmek zorunda kalmam tuhaf)

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön