View Single Post
Eski 30-06-2011, 20:36   #311
Sabry
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-10-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarp99 Mesajı Göster

Ağaçlar.net kullanıcılarına düşen ise, bu ürünleri üretenlere, birlikte olmaktan gelen güçlerini kullanarak, gerekli sertifikaları çıkarttıracak baskıyı yapmaktır. Hatta, madem ki, bu ürünleri çiftçilere satarak para kazanmak istiyorlar, güvenilirliği bilenen laboratuarlara test ettirerek Tarımda Kullanılabilir sertifikası da almaları gereklidir. Buna 2 numaralı ucuz ürün de dahil.
Sayın Sarp99,

Sizi gayet net anlıyorum ve haklı buluyorum. Bahsi geçen 2 numaralı ucuz ürün bizim ithal ettiğimiz üründür. Ancak biz bu foruma tesadüfen rastladık ve belirli özelliklerde daha ekonomik kaolin arandığını duyunca yardımcı olabilmek amacı ile bizde bazı ürünler var dedik. Ürünümüzün üzerinde tarım için üretilmiştir, şöyle böyle kullanılır yazmaz. Tarımda kullanılabileceğini daha yeni keşfetmeye başladığımızı itiraf edebiliriz. Ancak 2 numaralı ürünün kozmetikte dahi kullanıldığını da belirtmek isteriz.

Gerekli ticari şartlar sağlanır ise biz de ürünümüzü daha da geliştirip her türlü sertifikayı rahatlıkla alabiliriz. Üretici firmamızın ISO ve benzeri sertifikaları zaten mevcuttur. Ama henüz olaya ticari yaklaşmaktan ziyade yeni bir sektöre olan merak ve yardımcı olma isteği ile yaklaşıyoruz.

Selamlar

Sabry Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön