View Single Post
Eski 29-06-2011, 23:05   #301
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,958
Alıntı:
Yaklaşık 40 gün önce Dikili dönüşü sevgili ZEYTİNLİBAHÇE ile Tekirdağda bir akşam yemeğinde buluşup sizin bloğunuzdaki kaolin yazısı üzerine konuştuğumuzda sizin taraflı oldüğünuzu ve bu konuda samimi olmadığınızı düşündüğümü...
Ensar bey, sizin düşüncenizdir, bir şey diyemem. Blogdaki yazıda SunShader kullanın, bu işin bilimine uygundur deseydim eminim farklı düşünecektiniz. Kalite ve uygunluk konusunda sizinle daha önce de haberleştik, bilemediğim nedenlerden dikkate almadınız. Eminim Zeytinlibahçe de söylemiştir. Taraflılık konusuna gelince, evet haklısınız, fakat kimin ve neyin tarafında dersiniz? Hiç kullanmadığım Surround'ın mı, okuduğum yüzlerce makalenin mi? Üç yıldır yaptığım uygulamaların mı? Bıkmadan, usanmadan herkese zehir kullanmayın, ihtiyacınız yok, kaolin kullanın demem mi? Kusuruma bakmayın, insanların "sen dedin, kaolin kullandık ama olmadı, doğru söylememişsin" demelerini kaldıramam. Hangi kaolin olduğunu da söylemem lazım.

Ürün çıkartmak için o kadar uğraştınız. Bir sürü zaman harcadınız. Peki neden bu işin speklerine uygun bir malzeme bulmadınız? Yok muydu? Varmış oysa. Bunun yerine literatürü ürüne uydurmaya çalıştınız, niye?

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön