Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dansel
Sayın soberman ekmekler şahane görünüyor.Umarım ileride böyle ekmekler yapabilirim.Unları nerelerden almalıyız,güzel,sağlıklı ekmekler yapabilmek için?Bu konuda bir bilgi verirseniz çok sevinirim.
|
Kolay gelsin,
heyecanınızı imrenerek takip ediyorum.
Sizlerin de kısa sürede daha şahane ekmekler yapacağınızı umuyorum.
Un seçimi için başlangıçta büyük marketlerden markalı unları küçük paketler halinde temin edip uygulamalarınıza başlayabilirsiniz. Bundan sonra yakınlarınızda ya da erişebileceğiniz un fabrikaları varsa önce fabrikayı ve laboratuvarını gezmek, arkasından daha büyük torbalar halinde unlarınızı temin etmek uygun olur. Bu aşamadan sonra da ununuzu yakmadan öğütecek ve katkı koymayacak bir değirmen bulup, oradan almanız.
Markalı unla başarı şansınız yüksek olur ve acemiliğinizi atarsınız.
Fabrika unuyla unları tanır, tecrübenizi artırırsınız.
Değirmen unuyla da (çalışması zor olacaktır) gerçek lezzeti yakalayacaksınız.