View Single Post
Eski 13-06-2011, 12:58   #4
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,244
Bu sorun kaktüs ve sukulentlerle sınırlı değil...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster

Çözüm
Sukkulent ailesinin sınıflandırmasına göre başlıklar açılabilir. Ve bizler elimizde olan türlere göre bu başlıların altına yeni konular açabiliriz. Sayın PlentyPlant, sayfasında bunu çok güzel uyguluyor. Bitkinin adı, bilgileri,fotograları ile tanıtıyor. http://agaclar.net/forum/showpost.ph...&postcount=703

Örneğin EUPHORBIA, SEDUM, CRASSULA vs. gibi başlıklar açılırsa, biz elimizde olan bitkileri konu olarak açabiliriz. Ya da daha başka önerisi olan Ne dersiniz?
Başlıkların açılmasını neden bizden bekliyorsunuz? Henüz açılmayan bitki başlıkları varsa, açıp oradan devam edebilirsiniz. Hatta o bitkilerle ilgili üyelerin kişisel sayfalarında okuduğunuz işi yarar bilgileri alıntılayıp yapıştırabilirsiniz.

Üyelerin bir bitkiyle ilgili sayfaya yazmaktansa, çeşitli bitkilerin bir arada olduğu kendi kişisel sayfalarına (balkon, bahçe) yazmaları beni de rahatsız ediyor. Hatta zaman zaman bu bölümleri yeni konu açmaya kapatıyorum ve epey şikayet alıyorum.

Aslında ikisi de bulunmalı. Yanlış olan uygulama... "Küçük olsun benim olsun" diye bir anlayış vardır, onun fazla etkisindeyiz sanırım

Sayın üyeler;
Sizin kullanıcı adınızla yazıldıysa o bilgiyi veren sizsiniz demektir, bunların size ait kişisel sayfada yer alması size ait olduğu imajını güçlendirmez. Aksine daha az okunursunuz. Çünkü bir bitkiyi arayan biri; (siz de dahil çoğu kimse) tüm balkon ve bahçe sayfalarına bakmaz.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön