Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Eser Hocam;
Bahçenizde o kadar çok özenilecek obje varki!
Bahar geçte gelse, doğa onu yaşıyor ve yaşatıyor. Baksanıza ne kadar canlı bir görüntü var bahçenizde?
Güllere, bu yıl bende özel özen gösteriyorum. Daha sık ilaçlıyorum. Otlarını temizliyor ve arada yanmış hayvan gübresi veriyorum. Ve yararıda oluyor. En azından daha sağlıklı dallar ve yaprakları var. Güller daha iri açıyor.
Verbana ve Fare kulağını, bu kadar yoğun çiçekli olarak ilk kez görüyorum. Gerçekten çok nefis görüntüler. O beyaz kedi bile sanki baharda daha güzel. 
Şu fare kulağını bir araştırayım. Bende kullanabilirim.
Herşey çok güzel. Elinize sağlık. Sağlıkla keyfini sürün.
|
Orhan Bey,bahçemi beğendiğinize sevindim. Ben de çok seviyorum bahçemi ama artık küçük gelmeye başladı bana (oysa alırken ne kadar büyük gözükmüştü) iki ıhlamur, iki fıstık çamı, iki erguvan, bir alaca yapraklı pittosporum ve bir ılgınla evin hemen dışındaki park alanına taşmaya başladım. Mevsimi gelip çiçeklenmeye başlayınca parka bir beyaz bir de pembe oya dikmek var planlarımda..
Komşumun bahçesine de göz diktim bu arada, şurası benim olsa neler neler dikerim buraya diye resmen hayal kuruyorum

. Bu bahçe sevdası insanı aç gözlü mü yapıyor ne...
Şaka bir yana, fare kulaklarını hararetle tavsiye ederim. Çok kanaatkar ve dayanıklı bir bitki (geçen seneki donlara bana mısın bile demedi) Çok güzel çiçekleri var.Tek dezavantajı aşırı yayılması. Onu da elde makas durmadan traşlıyarak önlüyorum (ya da önlemeye çalışıyorum

)