View Single Post
Eski 06-03-2007, 13:01   #317
Yücel Özlem
Ağaç Dostu
 
Yücel Özlem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-04-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 3,116
Evimizi, bahçemizi korumak adına bir soru

-Değerli Üyeler, aşağıda iki alıntı var. Alıntıladığım bu iki yazı aynı firmaya ait. Birincisi firmanın kendi sitesinden alındı. Büyük harf, kesme işareti, nokta, virgül, noktalı virgül, parantez gibi işaretler yanında paragraf gibi bir düzenleme aracı da kullanılmış. Demek ki bu firmada bunları kullanmayı bilen birileri var. Kendi sitelerinde bunları kullanmaya özen göstermişler.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ARIÖZ ORGANİK Mesajı Göster
Firmamız 5 yıllık arge çalışması süresinde Amerika'dan bir toprak profesörü ve Kanada'dan Kimya doktoru ile birlikte bu ülkelerde ve uluslararası organik tarım ve organik ürünler hakkında geniş araştırmalar sonucunda; ülkemizdeki üniversitelerde hocalarımızla yaptığımız çalışmalarıda birleştirerek imalatımıza geçmiş bulunmaktayız.

Organik toprak, toprak düzenleyiciler, organik gübreler ve alternatif (topraksız) tarım ürünlerini üretmekteyiz. Ülkemize uygun olan ürünleri tesbit edip imalatını yapmaktayız. Ürünlerimizin hammadde kaynakları kendi ruhsatlı maden sahalarımızdan tamamen organik ve doğal minerallerden elde edilmektedir. Bu sebeple şirketimizin prensibi; en ucuz ve en kaliteli ürünleri Türk tarımına ve kullanıcılara sunmaktadır.
Aşağıdaki ikinci alıntı ise Ağaçlar.netten. Aynı firmanın bu yazısına bakınız.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arıöz organik Mesajı Göster
merhaba doga ve ağac dostu hemşerim biz bor karma organize sanayii de türk ve dünya tarımı na hizmet için 25 yıl il dışnda kaldık tan sonra organik toprak düzenleyicileri ve organik gübre üretimi yapmaya yeni başladık bildiğiniz gibi kimyevi gübreler le hem toprağımızı hem bitki ,ağaçlarımızı daha sonra da kendimizi kanserojen yiyeceklerle zehirliyoruz bizler bildiğiniz karıyla da olsa bişeyler yapmalı ve dünyamızı gelecekde de yaşanabilecek halde bırakmalıyız görüşmek üzere fabrikamıza bekleriz www.ariozorganik.com
-Kendi evinde, işyerinde, sokakta, çeşitli toplantılarda hep mazbut giyimi ile tanınan komşunuz, sizi ziyarete ayıplı(?...) bir kılıkta gelirse, ne düşünürsünüz? Nasıl bir tepki gösterirsiniz?

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön