Konu: huzunperest
View Single Post
Eski 06-05-2011, 20:21   #30
huzunperest
Ağaç Dostu
 
huzunperest's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 643
Sevgili yaprak92, fotoğraf merakım da yeni sayılır. Güzel anları sabitlemek hoşuma gidiyor. Toplantılarda makinamı elimden düşürmeyişim bundan olsa gerek. Çünkü her anı kaçırılmayacak güzellikte geçiyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Sayın Hakkı Şen, tarif edilen durum bana da bazen olur. Beynimiz daha önceden öğrendiğimiz bir kelimeyi eksik de olsa otomatik olarak tamamlıyor ya da olumsuz bir şeyi olumluyla değiştirebiliyor Huzurperest olarak okumanız bundan kaynaklanıyordur. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Sayın Nuri Mürvet, sitemizde pozitif enerjisinden ve bilgisinden faydalanma fırsatı bulduğum kişilerden birisisiniz. Bu nedenle kendimi çok şanslı buluyorum. Eh iyi temennilerinizi de aldım. Daha kim tutar beni Çok teşekkür ederim. Saygılar.

Sayın OSMAN45, size katılıyorum, zira çocuklara doğa sevgisi aşılamanın bir ağaç dikmek kadar kutsal olduğunu ve geleceğe yapılan en güzel yatırım olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu yolda başarı sağlayabiliriz. Sizlerle tanışmış olmaktan mutluyum. Çok teşekkürler. Sevgiyle kalın.

huzunperest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön