Konu: huzunperest
View Single Post
Eski 04-05-2011, 22:22   #25
huzunperest
Ağaç Dostu
 
huzunperest's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 643
Sayın dragonfly, bu habere bilseniz ne çok mutlu oldum Sizi tebrik ederim. Nasıl özen ve sevgiyle büyüttünüz ki o çeliği, kısa bir zamanda size çiçekleriyle teşekkür ediyor.

Sayın mutama, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sorularınıza dilimin döndüğü aklımın erdiğince cevap vermeye çalıştım. Burada paylaştıklarımızın en güzeli tecrübelerimiz diye düşünüyorum. Bu anlamda her zaman aklınıza takılanı sorabilirsiniz. Bildiklerim dahilinde yardımcı olmaya devam edeceğim Sabır mı? O, bitki delilerinin olmazsa olmazı değil mi
Sevgiler...

Sevgili bettyycim, ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum. Neşeli, hayat dolu, kıpır kıpır halin hala gözümün önünde Sera gezisi dönüşünde beni "yollarda komayıp" yolunu değiştirme nezaketini de unutamam. İnşallah başka toplantılarda buluşmak üzere.
Sevgiler...

selenciğim, çok teşekkür ederim. Gerçekten ben de sık sık bu cümleyi tekrar ediyorum."İyi ki ağaçlar.net'i bulmuşum, iyi ki doğa dostları ile yolum kesişmiş"diye. Toplantılarımıza verdiğin tüm emeklerin ve gülen yüzün için teşekkürler. Tekrar görüşmek dileğiyle.

huzunperest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön