View Single Post
Eski 04-05-2011, 10:40   #11
Didem
Ağaç Dostu
 
Didem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-12-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 111
Neredeyse 20 yıldır evde kefir mayalayan, son 5 yıldır da evde ekmek yapan biri olarak nasıl atlamışım bu kefirli ekmeği, bir türlü akıl erdiremiyorum. Son dönemde aynen Müjgan hanımın bahsettiği gibi hergün yaptığım ve tüketilemeyen kefiri dökerek heba ediyordum. Yeni bir kullanım alanı bulduğuma çok sevindim.
Ancak bir püf noktası sorabilir miyim sizlere; ekmek makinasına koyduğum suyun tamamını kefir olarak mı değiştireyim, yoksa ikisini karıştırıyor musunuz? Ekmeğimin dağılmasından çok şikayetçiydim, bu yolla ufalanmasını da önlemiş olacağım galiba..
Ellerinize sağlık arkadaşlar..

Didem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön