Konu: Selim-i Ahir
View Single Post
Eski 03-05-2011, 10:33   #8
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Sevgili Selim-i Ahir, arkadaşımız livadi'nin yazdığı " Anlattıklarınız kadar anlatımınız da etkileyici." cümlesine gönülden katılıyorum.

Önce teşekkürlerimi bildirmek isterim.

Yazınızı bir kere okudum sonra döndüm yine okudum. Bazı cümlelerinizden o kadar etkilendim ki. Güzel anlatımınızla olayları bana yaşattınız.

Lütfen bizlerle daha sık bir arada olunuz. Bilgi birikiminizi, deneyimlerinizi bizimle paylaşınız. Anlatımınız harika. Sizlerden öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki.

Yazınızın bir bölümünde, bitkilerle ilgilenme için " Onlar benim huzurum, dinginliğim, mutluluğum, yarınlara göndermek için yazdığım umut dolu mektuplarım, yaşama sevgim ve sevincim. Kelimesiz şiirlerim, boyasız resimlerim, her şeyim" demişsiniz.
Eminim ki üyelerimizin çoğu da böyle hissettiklerinden bu forumdalar.

Gelin, dediğiniz gibi " Sahip olduğumuz ve kaybetmekte olduğumuz serveti tanıtıp, sevdirelim evlâtlarımıza, bu dünyanın atadan miras değil, torunlardan emanet olduğunu anlatalım insanımıza."

Siz bütün bunlara, güzel anlatımınız, değerli bilgileriniz ile burada açacağınız başlıklarınızla başlayabilirsiniz düşüncesindeyim.

Sizi daha yakından tanımak çok, çok güzel oldu.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön