View Single Post
Eski 29-04-2011, 12:09   #28
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hatıpüzümü Mesajı Göster
Sayın Malbman, yazdığım yazıdan cımbızla bazı sözleri alarak ne demek istediğimi anlamaya çalışırsanız anlamazsınız. Lütfen yazının bütününü anlamaya çalışın.
TV'de proje üzerine bir tartışma izliyorum. Sıra TMMOB den bir yetkili söz aldı ve ilk sözü şu oldu: 'Bu adamlar 9 yıldır iktidarda niye daha önce düşünmediler de şimdi düşünüyorlar.'' diye başladı ve bir sürü siyasi ergümandan sonra kendi ihtisas alanı ile ilgili bir kaç söz söyledi. Şimdi bir projeye böyle siyasi görüşlerin etkisinde kalarak eleştiriye başlarsanız siz ne kadar uzman olursanız olun inandırıcılığınız olmaz. Bu başlık altında da karşı çıkışların çoğu temel olarak siyasi görüşleri ön plana çıkarıyor. Halbu ki projeyi teknik olarak eleştirsek ve doğruyu bulmaya çalışsak daha iyi olacak. Zaten Başbakan da her türlü eleştiriye ve öneriye açık olacaklarını söyledi. Bunun içinde zamana ihtiyaç var ve projenin ayrıntılarının ortaya çıkması lazım. Ben bu projenin yapılacağına inancım tam ama tartışmanın siyasi boyutta olması ilk başta olumsuz bir görüntü oluşturuyor.
Toplamda zaten dört cümle yazmışsınız ve ben de ikisini alıntılamışım. Sanırım % 50'lik bir oran anlama konusunda epey büyük bir oranı ıfade eder.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön