View Single Post
Eski 28-04-2011, 21:36   #21
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hatıpüzümü Mesajı Göster
2023 kim öle kim kala ama eğer bu projeyi kim gerçekleştirirse gerçekleştirsin, emeği geçenleri/geçecekleri canı gönülden kutlarım. En azından Türk milletinin önüne bir hedef koyuyor. Hedefi olmayan milletler bitkisel hayattadır ve geleceği yoktur. Projeye hep destek tam destek.
Sn. hatıpüzümü,

Sorunun cevabını mesajınızın içinde kendiniz vermişsiniz. Toplum mühendisliği denilen şey tam da bu işte. Gelin bu tartışmayı 13 Haziran' a kadar erteleyip bugün bizim için güncel olan işşizliği, yoksulluğu, yolsuzlukları, YGS' yi, Ergenekon' u, bir türlü sonuçlanmayan Deniz Fener' i davasını tartışalım. Gündemi değiştirmek için yapılan bu hamleyi boşa çıkaralım. Dediğiniz gibi 2023' e kim öle, kim kala. 13 Haziran' dan sonra bütün hayallerinizi ve hedeflerinizi tartışalım.

Bu konu üzerinde şu anda ve şu günlerde yorum yapmak bu mühendisliği yapanların değirmenine su taşımaktır. 12 Haziran' a kadar kim kanal derse, Kanal7' deki yolsuzluklar mı? Deniz Feneri' mi diye soralım diyorum. Kanal' ı 13 Haziran' da tartışalım. Bakarsınız bir faydasını görürsek bizde destek olur, sizin hayır dualarınıza mazhar oluruz. Ama şu an oyun oynanmaktadır. Milletinde bu oyunla vakit kaybedecek bir dakikası bile yoktur.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön