View Single Post
Eski 27-02-2007, 21:14   #14
antienflamatuar
Ağaçsever
 
antienflamatuar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-02-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 55
Sayın Saka, aydınlandığım cevabınız için öncelikle teşekkür ederim.

Tavsiyenizi yerine getireceğim. Dediğiniz gibi bu işte tecrübe çok önemli. Diğer taraftan ben aslında karasal bitki beslemeye bile yeni başlayan bir meraklıyım. Bitki dünyası hakkında çok az bilgim var.
Güzel bir bitki akvaryumu iyi bir başlangıç olacaktır. İçinde balıkların da olduğu güzel bir bitki akvaryumu çok hoşuma gider. İşe hemen koyulmadan buna yönelip araştırmalarıma ve incelemelerime devam edeyim. Bilgim arttıkça sorularım da artacaktır.

Bu arada dostça ve cömertçe teklifiniz çok hoşuma gitti. Kurma aşamasına geldiğim zaman sizi rahatsız edebilme hakkımı bir köşeye not aldım. Ama bana bitki vererek benden kurtulabileceğinizi sanmayın. Zira ben çok daha değerli bir şeye tallibim "bilgi ve tecrübeleriniz"

Sayın Saka, ben ve bence bu konuya ilgi duyan bir sürü üyemiz canlı olarak güzel bir bitki akvaryumu görmedik. Bu anlamda bir başlık açılsa ve bu şekilde akvaryumları ve paludaryumları olan mekanlar adreslendirilse biz de ziyaret etsek. Güzel akvaryum ve paludaryumları olan hastaneler, üniversiteler, restaurantlar, kafeler olabilir mesala.

İlginiz için teşekkür ederim. .

antienflamatuar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön