Konu: mtugrul33
View Single Post
Eski 25-04-2011, 17:16   #3
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Sevgili mtugrul33,

Köy öğretmenliği yaptığını öğrendiğimde nasıl mutlu olmuştum bilemezsin. Çünki uygulamalı eğitimin tam merkezindeydin. Agaclar.net' te bir taraftan öğrenirken bir taraftan da etrafına ışık saçacağından emindim. Öğrencilerin ülkenin en şanslı öğrencileri, köyün de Anamur' un en şanslı köyü bence. Bilmiyorum doğduğun köyde mi öğretmenlik yapıyorsun? Ama şunu gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim ki bulunduğun köyün talihini değiştirmeye adaysın.

Emperyal özelliklerini hiç sevmesem de İngilizlerin tek özendiğim şeyi dört kuşak önceki dedelerinin doğduğu evde doğup ve bütün ömrünü orada tamamladıktan sonra yine o evde ölmeleri. Eğer çok büyük bir problemin yoksa ömrünü sağlıklı ve mutlu olarak Anamur' da tamamlamanı dilerim. Gerek yetiştirdiğin öğrencilerin geldiği başarılı noktaları gördükçe, gerekse bulunduğun köyün seninle birlikte kalkındığını gördükçe özlemimi daha iyi anlayacaksın. Senin başarın oradaki insanların kurtuluşu olacaktır.

Tüm çalışmalarında can-ı gönülden başarılar diliyorum. Dilerim hem öğrencilerin senin gibi bir öğretmenin elinden eğitim almanın tadına varırlar, hem de köyün ellerindeki cevherin kıymetini bilirler. Başarılar ve sevgiler.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön