View Single Post
Eski 14-04-2011, 16:17   #632
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Sn. hsan72,

Ben birinci mesajınızı baz alarak yazdım yukardaki cümleleri. Eğer birinci mesajınızda arpa çimlendirmeyi tavsiye ediyorsanız ben yanlış anladım demek ki.

Forum ortamında sizin elinizde hangi değerli bilgilerin olduğunu bilmedikleri için hiç kimse bu bulguları talep edemez. Eğer elinizde bu konu ile bilgi ve bulgular varsa lütfen çekinmeden ve kimsenin arzu veya talep etmesini beklemeden paylaşınız.

Şu anda hangi aşamadasınız? Her hangi bir çimlendirme ortamı hazırladınız mı? Makinaların satınalma maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı mı zarar ederler? Hiç çimlendirme makinası fiyatı aldınız mı? Yukarda Sn. aliosmankuresir çimlendirme ortamındaki nem oranı ile bir bilgiye ulaşamadığını soruyor. Elinizde bununla ilgili bir bilgi var mı?

Sn. aliosmankuresir,

Çimlendirme ortamı ile ilgili sıcaklık ve nem oranlarını en iyi bu makinaları imal edenler bilebilir. Eğer bu bilgileri bilmiyorlarsa boşuna makina diye demir yığınını satmasınlar. Siz bu bilgiler için firmalarla görüşmeye çalışın, bende sizin için bu bilgiyi araştırayım.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön