View Single Post
Eski 08-04-2011, 21:38   #9
sondokunuşm
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-04-2011
Şehir: bilecik
Mesajlar: 11
ot ilaçaları

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ugurtelefon Mesajı Göster
Selamlar arkadaşlar.
Nihayet uzun süredir niyetlendiğim ama bütçemi yeni ayarlayabildiğim arsayı satın aldım.500m.kare bir yer.Hemde evimin bitişiğinde.
Teras bahçemden toprak bahçeye terfi ettim.

Sorun şu;
5-6 yıldır buraya adım atılmıyor.Muhteşem orman olmuş.Elektrikli tırpan makinalarından aldım.Epeyce uğraştım.Otların üzerinden kesiyor.Ama gelgelelim öyle bir ot bürümüş ki makinanın yapacağı birşey kalmıyor.Ben buraya çok etkili ot ilacı atsam ne olur?? Otları çürütür mü? İlaç ne zamana kurutur çürütür??
Sonuçta bahçenin bir kısmını ekip biçmek için kullanıcam.İçeride ceviz,zeytin,karadut,incir ve asma gibi ağaçlar da var.Ot ilacı bunlara hasar verirmi??
kullanacağız kimyasalların nerede vede nasıl kullanılması hususunda hata yaparsanız telafisinin olmadığını söyleyebilirim.önerim şu roundup star adlı ot ilacı kırk yıllık bir zeytin ağacı dahi kökünden kurtabilecek şekilde bir formülasyona sahitir.ayrıca yeşil aksamın oluştu dönemlerde ayrık sarmaşık kamış ve diğerleri üzerinde kullanın.10lt lik bir ilaçlama makinasının içine yarım litre yeterli gelcektir.ilaçlamadan sonra 10 15 gün otlara çapalam yapmayınız

sondokunuşm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön