View Single Post
Eski 08-04-2011, 12:27   #5
ayazkentli
Ağaç Dostu
 
ayazkentli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,641
Sn. zafer hocam kolay gelsin.

Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum. Ekip çalışması yaptığınız genç arkadaşlara çok güzel örnek olacaksınız. Eminim'ki, genç kardeşlerimiz'den 1-2 tane'de olsa, bir şeyler yetiştirmenin ve üretmenin tadını alacak ve devam ettireceklerdir.

Zaten bu sitede'ki üyelerin içinde'ki sevda, yani -doğa ile içiçe olmanın ve bir şeyler üretmenin sevdası- çocukluk ve gençlik yıllarımız'da bize yaşatılan örnek'ler sayesinde'dir.

Sizin sayenizde'de, bu düzenekleri hazırlayan ve bu düzeneklere ve yere (bahçe bölümüne) çilekleri diken öğrenci kardeşlerimiz, artık bitkilere daha farklı bir gözle bakmaya başlayacaklar'dır. Tüm öğrencilere olmasa bile, mutlaka bir kaç öğrenciye dahi olsa, bu farklılığı aşılayacaksınız (ilgilenmeyen öğrenciler olacaktır ama içlerinde potansiyel olanlar açığa çıkacaktır).

Siz zaten bu konuyu, aldığınız eğitim sayesinde, benden daha iyi biliyorsunuzdur. Ben sadece sizi tebrik etmek istedim. Bu dikey düzenek'ler konusun'da, tecrübeli üyeler size büyük bir keyifle yardımcı olacaklardır. Tekrar kolay gelsin.

ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön