View Single Post
Eski 08-04-2011, 10:37   #1
zaferguler
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 07-04-2011
Şehir: ERZİNCAN
Mesajlar: 35
Erzincan Üniversitesi MYO Makine Programı Bahçesi

Aslında okulumuzun bahçesinde küçük bir çilekliğim vardı. Taki öğrenciler dikmek için ayırdığım fideleri yabani ot sanıp atana kadar. yinede bir kaç kök kurtarmayı başardım. Biz burda yerli çilek deriz bu çilek türlerine sanırım forumda osmanlı çileği diyorlar. hoş kokulu çok büyük değil ama tadı enfes oluyor. Çilekler yine bir seneye kalmaz bahçeyi sarar onda bir sıkıntım yok. En kötü ihtimal köydeki bahçemden getirip tekar dkerim.

Ama asıl bu konuyu açmamın sebebi akınselçuk un çalışmaları kanıma girdi. Ben de saksı ve dikey sistemlerde çilek denemeleri yapmak istiyorum. Sağolsun Kudret TEZEL beyefendiyle de bu konu üzerine bayağı bi telefonda görüştük. Tecrübelerinden istifade etmeye çalıştım. Bu konuda daha yeniyim. Siz forumdaki arkadaşlarımız sayesinde daha çok alacağımız ders var.

Şimdi sizlere hazırlamaya başladığım düzenekleri paylaşmak istedim. Selahttin hovcamdanda 50 kök yediveren geldimi bu saksılar şenlenecek inşallah. Şimdiden beni yönlendirme adına yapacağanız yorumlar için teşekkür ederim.

zaferguler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön