View Single Post
Eski 06-04-2011, 00:12   #351
acemi_caylak
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Halil Bey,

İşin sırrı olan cümleyi kaçırmışsın.

Alıntı:
Bunlardan 500-507' yi içeren ürünlerin hepsinin belirli oranda komposta karıştırılması gerekiyormuş. 508 ise tek başına yaprakların spreylenmesinde kullanılıyor.
BD500-BD507 karıştırılarak kompost yapılıyor. Toprak düzenleyici olan bu. Tam anlaşılması için diğerlerininde anlatılması gerekiyor. Sonuçta bizim açımızdan önemi; Rudolf Steiner Organik Tarımın kurucusu sayılıyor. Üstelik Steiner'in çalışmaları birçok ülkede, engelli çocuklar için okulların, bilim araştırma merkezlerinin ve sanat okullarının kurulmasına yönelik girişimlere temel oluşturmuş. Hala onun izinden giden bir çok sivil toplum örgütü kar amacı gütmeden çalışıyor.

Diğerlerinide fırsat buldukça çevireceğim. İşin kozmik tarafını bir tarafa bırakırsak, önerdiği yöntemler aslında sizin, benim ve diğer bir çok doğal üreticinin uyguladığı basit ve insanın doğayla barışık yaşamasını öğütleyen yöntemler.

Hindistan meselesine gelince Ensar bu ay sonuna doğru büyük olasılıkla Hindistan yolcusu. Oradaki gelişmeleri artık ondan dinleriz.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön