View Single Post
Eski 31-03-2011, 17:32   #32
Kaan Uğurlu
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-09-2005
Şehir: İzmir-Bergama-Karşıyaka
Mesajlar: 24
Sevgili dostlar,
Uzun zaman oldu..Buraya yazamamın bir çok nedeni var..En önemli nedenim yapılan ilk sondajımın başarısız olması ve üstüne kazıklanmam. Sondajcılar acemiliğimden yararlanıp suyun çıktığını bildirip, paranın tamamını alıp ortadan kaybolmalar. Bunu yapan Uğur Işık adında Jeoloji mühendisi olduğunu söyleyen zat. Daha sonra Jeoloji odası böyle bir üyesi olmadığını söyledi. İsmini veriyorum ki başkalarını yakmasın. Bu alan sahtekarlarla dolu Sondaj yaptıracak arkadaşlar dikkatli olmalı ve herkese inanmamalı. Ben bunu pahalıya öğrendim..
Moralim bozulunca uzun süre tarlaya uğramadım. Ama komşum Müslüm Bey elektrik işine girince, bana yeniden cesaret geldi. Hiç olmazsa elektrik işini ortaklaşa yaparak maliyeti düşürdük.
Şimdi elimde elektrikli ve susuz bir tarla vardı. Yeniden sondajcılarla görüştüm. Ve ikinci sondaja başladım. Fakat bununda sonucu negatif oldu..
Yılmadık, tarlamda su olduğunu biliyordum. Çevrede su çıkaran tarlalar vardı. 3. denememde nihayet su bulundu. Ama çok zaman ve para kaybettim. İşten bir süre soğumamda cabası.

Ama artık suyu ve elektriği olan bir tarlam var. Zeytinlerin budama ve gübreleme işlemi yapıldı. Keçi gübresi kullandım.
Boş olan yere hiç bir şey dikemedim. Burada bir sene kaybettim. Tarım insana ilk önce sabır'ı öğretiyor sanıyorum.

Yeniden merhaba.
Yılmak yok Paylaşıma devam

Kaan Uğurlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön