View Single Post
Eski 11-03-2011, 17:39   #88
keskint
Yeni Üye
 
keskint's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-04-2008
Şehir: BURSA
Mesajlar: 16
Benim yabancı dilim yok sizin var ise tercüme imkanınız var ise lütfen verdiğim adresi inceleyin bizi de bilgilendirir iseniz sevinirim(www.fci.be)
Ben size söylediğim bilgileri (www.kif.gen.tr) başkanı Ahmet Hasan Cansever den aldım sizde bu kişi ile konuşarak bilgi alabilirsiniz.
Ben Profosyonel olarak üretim yapmak istediğim için türkiyede bu konuda uzman olan federasyon ile birlikte calısıyorum, onların verdiği bilgileri size önceki iletimde aktardım. Şu anda da size bilgi alabileceğiniz adresleri verdim
FCI sitesinde göreceğiniz gibi türk çoban köpeği adı ile belirlenen ırkı ın inceleme listesinde olduğunu göreceksiniz.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maybach Mesajı Göster
Bilgiyi anlarım da Kangal görgüsü bunun anlamı ne?
araştırma yapma ihtiyacı hissetmedim benim uzmanlık gibi bir kaygım yok İtibari veya Ticari beklentisi olanlar araştırsın yayınlasın bizde öğrenelim.

fci yi gerçekten bilmiyorum ben uzman değilim Kangal uluslar arası yarışmalara katılıyor İngiltere'de Türk çoban Köpeği tescili ile pazarlanıyor Japonya'da USA da aynı adla üretim çiftlikleri var buda uluslar arası tescil anlamına gelmez mi? (bu çiftlikleri karacabey at çiftliği ile karşılaştırmak lazım kim önce başlamış Dünya çapında tanınır bilinir bir köpek ırki olarak biliyorum yanlışmıyım

keskint Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön