View Single Post
Eski 08-03-2011, 21:35   #10
soberman
Ağaçsever
 
soberman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
ES.com'da istenilen değişiklikler

Kıymetli dostlar,

ES.com sitesini tasarlarken amacım sadece saygıdeğer bir hocamızın istirhamı ile ekmek yapımı konusunda temel bilgileri aktarmaktı. İş yoğunluğum dolayısıyla estetiği arka planda tutmuştum. Yazılım olarakta hemen alel acele seçip satın aldığım lisanslı bir yazılımı kullanmıştım. Yazılımın maalesef bir takım kısıtlamalarına uymak zorundayım, dolayısıyla yukarıdaki pek güzel örneklenmiş uygulamaları çok istememe rağmen maalesef yapamıyorum.

Söylediklerinizde çok haklı olduğunuzdan öncelikle menü görünümünü biraz değiştirmeye çalıştım.

Bundan sonraki adımda çoktan beri düşündüğüm ancak fırsat bulamadığım bir tasnif yapmaya çalışacağım, ekmekleri içeriklerine göre sınıflandırıp listeyi alfabetik olarak hazırlarken büyükçe fotoğraflarla da destekleyeceğim.

Bir de ekmek sergisi talebi var. Onu da siteye eklemem gerekecek.

Bir arkadaşımız siteyi yeniden tasarlamayı arzu ettiğini ifade etti, ben de kendisine şart olarak ekmek yapımı konusunda en azından ustalık seviyesine gelmesini şart koştum. Arkadaşım beceriklidir, dolayısıyla kısa zamanda bu için püflerini öğreneceğini, dolayısıyla da siteyi baştan tasarlayacağını sanıyorum. Bu durumda burada yazdığınız tüm haklı talepleri aynen yapacağımızı umuyorum.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Baki Berk Kayalar Mesajı Göster
Böyle bir şey yapsalar hiç fena olmaz. Bu ve bunun gibi hayvan figürleri ekmek sevmeyen çocuklar için ilgi çekici olabilir.

Sayın Kayalar,

ben böyle bir şeyi sofraya getirsem önce küçük kızım sofradan kaçar . Fikir güzel ama örnek pek tutmaz .

Keşke ekmek yapımını kültürümüzde kökleşmiş nimet anlayışını bozmadan yöresel ve özel günlere uygun olarak şekillendirip, bu haliyle de marka haline getirebilsek. Sizin de bunu kasd ettiğinizi iyi biliyorum.


Düzenleyen soberman : 10-03-2011 saat 22:27 Neden: Fotoğrafları foruma yükleyeceğim
soberman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön