Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci
Merhabalar,
Sebze yetiştirmek çok istediğim ve arada düzensiz olarak yaptığım bir iş. Yaz tatillerinde sürekli aynı bölgede kalamadığımız için, soğan, semizotu, maydonoz ve nane, bir kez de çok amatörce patates yetiştirdim...
|
Hoşgeldiniz sn mandalinci. Hepimiz amatörüz, her gün yeni bir şey öğreniyoruz.
Mesela çoğumuz maydanoz yetiştirmede pek başarılı sayılmayız.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel
Harika başlık olmuş.
...
Bunca uğraşıp bir domates bile yetiştirmemek utanç verici.
Herkese kolay gelsin.
|
Siz zor işlerin ustasınız sn.Jezebel. Domates sizin için çerez olur. Geçen yaz tuhaf bir şekilde tüm domates bitkileri bir anda bozuldu. Ancak tek tük sağlıksız ürün alabildik. Ancak çeri domates daha kolay, hastalıklara karşı dirençli, tavsiye ederim.
Bahçemde rengarenk bitkiler yetiştirmeyi seviyorum ama sebze yetiştirmenin ve eşe dosta onları sunmanın keyfi bambaşka. Hiç yer bile olmasa kıyıya köşeye bir iki domates, biber fidesi dikerim herhalde.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış
Ne güzel bir başlık,bahçe serüvenine benim gibi yeni başlayanlar için süper bilgiler var  Ellerinize sağlık,sık sık bu sayfada dolaşacak gibiyim 
|
Her zaman bekleriz, tavsiyelere ve yeni çeşitlere açığız.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi indomie
Benim baklaların boyu 1.5 metreyi buldu, üzerleri çiçek dolu, ama henüz bakla yiyemedik.
Üç gün önce biber, domates, patlıcan, hıyar ve acur tohumlarını, bu yıl hazırladığım ilk kompostuma diktim. İnşallah geç kalmamışımdır.
|
Sn.indomie düzeninizi ve sebzelerinizi beğeniyle takip ediyorum. Sebzeleriniz çok keyifli görünüyorlar. Elinize sağlık.