Konu: huzunperest
View Single Post
Eski 01-03-2011, 03:39   #9
huzunperest
Ağaç Dostu
 
huzunperest's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 643
Amanın sahneye çıkmışım)
Yoğun ve yorucu geçen bir günün ardından birbirinden değerli yorumlarınızı okumak beni son derece mutlu etti. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Umarım uzun yıllar agaclar.net çatısı altında hep bir arada oluruz.

Anadolu Divanesi Sayın CemalS, ben de sizinle ve güler yüzlü ailenizle tanıştığım için çok memnunum. Enerjiniz, iyiye ve güzele olan tutkunluğunuz, Anadolu Sevdanız hiç tükenmesin. Selamlar.

Sayın Tura, şiir için teşekkür ederim. Elimde bulunduğu zaman çelik ya da bitki paylaşmak beni son derece mutlu ediyor. İyi ki geç de olsa göndermişim)
İnşallah bir toplantıda yüz yüze paylaşımlarımız da olur...

Sevgili agozce, içtenliğiniz için teşekkürler. Huzuru da severim.. Hüzün benim için şiiri çağrıştırıyor. Hüzünperestliğim bundandır.
sizden bir ses bekliyorum, emanetiniz (H.eritrostemma)de sizi bekliyor. Sevgiler.

Sevgili Satı Uğurtan, sizinle bir toplantıda bir araya gelmiş ancak sohbet edememiştik yanılmıyorsam. İnşallah gelecek toplantılarda bunu gerçekleştiririz. Size ve hemşehrime selamlar)

Sevgili Güler Hanım, isminizle sabit yüz ifadeniz, enerjiniz, organizedeki yeteneğiniz ve daha sayamadığım onlarca özelliğiniz bana o kadar sıcak ve yakın geliyor ki, derin bir sohbet edemesek de ben sizi, yaşamım boyunca tanıdığım, sevdiğim ve her zaman tercih ettiğim insanlarla eşdeğer oranda seviyorum. İyi ki varsınız...

Sayın Cumhur Tonba, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yüz yüze tanışmak benim için de bir şans olur. En kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle.

Sevgili Orhan Abim, ben sizden daha şanslıyım emin olun. Huzur, dinginlik, doğallık, ve yaşanmışlık bir insana ancak bu kadar yakışabilir. Bu anlamda sizden feyz almaya çalışıyorum. Esen kalın...

huzunperest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön