View Single Post
Eski 01-03-2011, 04:16   #6
agozce
Ağaç Dostu
 
agozce's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,043
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Yani test edildi, onaylandı diyorsunuz...
Sizin çalışmanızı da bir gün eklesenize, bakalım tadları aynı mı )

Bu aslında Osmanlı saray tatlısı imiş.

Ben şeker kullanmıyorum. İncirlerin içini doldurmadan önce içine 1 çay kaşığı bal koyuyorum. Sonra içini dolduruyorum.

İçini badem, ceviz veya Anntep fıstığı -nın biri ile -dolduruyoum. Hepsi bir anda çok ağır oluyor. Her defasında farklı doldurulunca farklı tat elde ediliyor.

Kuru meyveler de güzel bir alternatif.

Görüntü, kaymaklı aynı oluyor.

Sn. Hassoman elinize sağlık. Çok güzel görünüyor.


Düzenleyen agozce : 04-03-2011 saat 21:26
agozce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön