View Single Post
Eski 25-02-2011, 04:17   #9
soberman
Ağaçsever
 
soberman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Evet, üşenmedim, elimde o ekmekten kalan son parçadan görüntü aldım
....
Işık yeterli değildi ama, idare edin artık )
Çok güzel.

"Büyük gözenekli ve elastiki" ifadesi yanında "pamuk gibi" olduğu da görülüyor.

Bir çok sitede gluten yapısı yıkılmış ya da yeterli derecede yoğrulmamış ekmekler aynı şekilde "Büyük gözenekli ve elastiki" olarak anlatılır. Doku kesidine baktığınızda homojen olmayan, kenarlara doğru artan iri delikler görürsünüz, elastiki yapısı da vardır ama çiğnerken rahatsız eder ve damağınızda acımsı bir lezzet bırakır.

Hakikaten sizin bu işi öğrendiğiniz rahatlıkla görülüyor.

Tebrikler.

Buraya kadar olan kısım kolayı, bundan sonra öğretme safhanız başlıyor demektir.

Ne mutlu.

soberman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön