View Single Post
Eski 24-02-2011, 11:46   #16
klubnika
/
 
Giriş Tarihi: 11-06-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 243
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yesill Mesajı Göster
Aynı yöntemi denemiştim fakat sonuç değişmedi.Köpek oldukça irileşti ve büyüdü.Şimdilik tavuklarla sorunumuz kalmadı.Çünkü bizim hiç tavuğumuz kalmadı sağolsun hepsini bitirdi.Yalnız tek horozumuz kaldı.Oda hayattan bezmiş gibi.Tavukların hepsi yenilince umursamaz bir havaya girdi.Kimseden kaçmıyor hatta köpeğin bağlı olduğu yere kadar gidip onun yemeğinden yiyor intihar etme eğiliminde ama ne hikmetse köpek ona dokunmuyor.Komşulardan gelen yoğun şikayetler ve tavuk kayıplarından sonra köpeği zincirinden boşa bırakamıyoruz.Köpeğe de kıyamadım veremedim isteyenlere.Hayırlısı artık yapacak birşey yok böyle devam edeceğiz.Yanına da bir tane alman çoban köpeği yavrusu almayı düşünüyorum.Emektarla birlikte 3 olacaklar o zaman.İnşallah alacağımda da aynı sıkıntı olmaz.
Merhaba!
O zaman son çare, tavuğa ve başka şey de olabilir, aslında bu eğitim bekçi köpeklere veriliyor, yerde bulunan yemek, başka insanlar vermiş olduğu yiyecek de aynı kategoriye geliyor. Yiyecek içinde pil yerleştiriyorsunuz, ama akımı fazla olacak, elektrikçi ile görüşürsünüz bu konuda daha iyi olur, yani iyi şekilde çarpması gerek. Bu sistem yiyecek içine yerleştiriyorsunuz ve uzak kumanda yardımıyla akımı veriyorsunuz çarpsın diye. Arkadaşından da yardım isteyebilirsiniz daha iyi olur. Mesela sürekli gezdirdiği yer olsun, bahçede farklı yerlerde olsun. Ve sürekli tekrarlamak gerekir, ondan sonra arada sırada tekrarlarsınız. Bu arada yemek verecek olan yer belli olsun ve tabak değişmesin. Umarım yardımcı oldum

Bu eğitimi gördükten sonra yabancı insanlardan ve yerde bulunan yiyecek kesinlikle almıyor!!! Ama zaman ve sabır gerekecek bir yöntem!


Düzenleyen klubnika : 01-03-2011 saat 20:56
klubnika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön