Vaayyy!
)) Kiraz hanım, ilk ekmek için çok başarılı görünüyorr.
Ellerinize sağlık. Bakalım diğer denemeleriniz nasıl olacak?
Hamuru direkt olarak tepsiye koymayı ben de düşündümdü, hatta bunu malina'ya da anlattım bi sohbette. O'nun önerisi benim almaya çekindiğim, kapaklı demir döküm tencere idi. Anladığım kadarıyla bu tencere, ısıyı mükemmel ilettiği için ekmeği pişirmedeki başarıyı yükseltiyor. Web sitelerinden o tencerelere bayaca bi göz gezdirdim. Hatta Ankara'da birkaç yere baktım, bulamadım. Sanırım siteden sipariş vericem sonunda
)
Hani derler ya: "Terzinin dikişi kötü, işini gösteren ütü..." Ekmek yapmanın derin sırrını henüz çözemeyince, tencerelerden medet umuyorum. Kimbilir belki de gerçekten bu işin sırrı o tencerededir.