Konu: SDurul
View Single Post
Eski 14-02-2011, 23:11   #21
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,523
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili SDurul,
Önce teşekkür ederim; beni kırmadınız ve başlıkta kendinizi duru ve akıcı bir şekilde arkadaşlara tanıttınız.

Her ne kadar sizinle tanışmamış olsak da ben de sizi gördüğümde sanki " evet, SDurul bu arkadaş" diyebileceğimi düşünüyorum. Sizinle yaptığımız telefon konuşmaları, özel mesajlaşmalarımız bana bu hissi kazandırdı. Şimdi bu yazınızla sizi daha da iyi tanımış olduk.
Mütevazi yazılarınız, hoş görüşlülüğünüz, paylaşımcılığınız sizi bizlere çok sevdirdi.
Bizimle bu güzel sitede bulunmanız, bizler için büyük keyif ve iyi ki varsınız.

Hayat hiç de kolay değil, ama bütün bu üzüntülere, sıkıntılara rağmen yaşam güzel. Ve bizler de elimizden geldiğince bu güzelliği arttıracak vesileler bulmaya gayret etmeliyiz. Öyle beklenmedik anlarda yüzünüzü güldürecek, sizi mutlu kılacak olaylar çıkabilir karşınıza. İşte bununla avunmaya gayret etmeli hatta şükretmeliyiz diye düşünüyorum.

Umarım bundan böyle her gününüz sağlıklı, mutlu geçer de sizi huzura kavuşturur. Siz bunu hak ediyorsunuz sevgili SDurul.
Sevgili Güler hanım, sizi kırmak mümkün mü? Tanıtımlarını öyle güzel yapan arkadaşlar oldu ki, bilemiyorum nasıl oldu? Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Defalarca kontrol ettğim halde, anlatım hatalarımı yazım çıktığında fark ettim.

Hakkımdaki güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Duygularımız karşılıklı. Ben de burada ve sizlerle olduğum için, son derece mutluluk duyuyorum. Zaten hep düşünmüşümdür, sitemizin bu kadar sevilmesi ve devamlılığı aynı duygulara sahip üyelerin bir araya gelmesi sonucudur.

Size sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı, huzurlu nice yıllar diliyorum. Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön