View Single Post
Eski 24-01-2011, 22:21   #12
zappie
Ağaç Dostu
 
zappie's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-09-2007
Şehir: Samsun
Mesajlar: 375
Mmmm guzel olur, agizda dagilir, mis gibi kokar. Annem de yapar, bugday unundan yapilanina tercih ederim. Yalniz benden uyarmasi, daha hafif geldigi icin daha cok yeniyor. Kilo problemi olanlar yagi az kullansin, serbet de az olabilir, helvayi tutsun yeter. Findik yoksa da problem degil. Yeter ki ununuz hakiki firin kurusu olsun, firinlanmis misir unu degil. ( Bilmeyenler icin; misir taze sutlu iken firinda kurutulusa firin kurusu olur, yoksa bazi uyaniklarin firinda hafif yakarak rengini koyulastirdigi kart misirlarlardan yapilan olsa olsa firinlanmis misir unu olur )

zappie Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön