View Single Post
Eski 20-01-2011, 02:08   #24
sariefe
Ağaç Dostu
 
sariefe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-07-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 819
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ibrahim37 Mesajı Göster
Sayın sarı efe Mart - Nisan benim bitkilerinde tam zamanı! Doğa gezilerine bende baylırım ama.. vakit, nakit meselesi
Sayın ibrahim37 merhaba; öncelikle söylemeliyim ki galerinizdeki fotoğrafları tek tek zevkle inceledim. Harika fotoğraflarınız, bitkileriniz ve en önemlisi deneyimleriniz var. Bilgi birikimizden faydalanmayı çok isterim. Doğa gezilerinden hep zevk almışımdır. Bir nevi doğa delisiyim. Fakat dediğiniz gibi bazı sebepler bu zevkimizi kısıtlayabiliyor.

Şubat ayı sonunda hobi amaçlı bahçıvanlık kursuna başlıyorum. Mart ve Nisan aylarını kapsayacak ve 2-3 ay devam edecek kurs boyunca arazi çalışmaları da olacak. Ayrıca işim dolayısıyla zaman olarak müsaitim ve maddiyat sorun olmazsa bu arazi çalışmalarını kendi çapımda arttırmayı düşünüyorum. Aklımda ilk yerler olarak Batı Karadeniz' de Ağva çevresindeki köy ve ormanlar var.

Soğanlı bitkiler konusunda merakım uzun zamandır olmasına rağmen, bu anlamda pek bir etkinliğim olmamıştı. Yakın zamanda profesyonel bir fotoğraf makinesi, soğanlar için toprak saksılar ve yapımarketlerde satılan soğanlı bitkilerden alarak kendi çapımda bir giriş yaptım. Şimdi ki hedefimse sizin gibi tecrübeli dostlar yardımıyla bilgi birikimimi artırıp, doğa gezileriyle de zenginleştirmek.

Umarım bu konuda yardımlarınızı esirgemezsiniz.

Saygılarımla...

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön