View Single Post
Eski 11-02-2007, 05:46   #21
demirilhan
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-02-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 34
Sari Kantaron Otu Ile Kanser Tedavisi

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pakize Mesajı Göster
Bir iki gün önce televizyonda bir haber kanalında sarı kantaron otuyla ilgili bir haber vardı.Gözlerde meydana gelen sarı nokta diye bilinen ve görme kaybına yol açan hastalığı tedavi ettiği söylendi.Benim ilgimi çekti paylaşmak istedim.
Sarı Kantaron otu Kanseri de tedavi etmektedir. Onkologlar gizlemeye çalışsa da bu böyledir. Aşağıdaki hikayemi okuduğunuzda bu gerçeği göreceksiniz.

KANSER TEDAVİSİNDE KANTARON OTU

Yaklaşık 2,5 sene önce eşim kansere yakalandı ve göğsünün biri alındı. 6 kür kemoterapi verildi. Aradan bir yıl geçmeden bu sefer kemiklerde 6 yere birden metastas yaptı. Yeniden Radyoterapi ve kemoterapi uygulandı. Uygulanan radyoterapi ve kemoterapi sonrasında kemiklerden kemikiliğine metastas yaptı. Ayrıca eşimin karnında 25 cm bir tümör oluştu.

Radyoterapi ve kemoterapi tedavisi fayda vermediği için alternatif kanser tedavisine yöneldik.

Tam bu sırada Tıp Fakültesi Profesörlerinden bir arkadaşım, bana kantaron otunun kanseri tedavi ettiğini ve kendisinin bizzat kayınpederindeki mesane kanserini kantaron otu ile iyi ettiğini söyledi.

Eşimin iyileşmesinde ve kanseri yenerek bugünkü duruma gelmesinde kullandığımız bitki kantaron otudur.

Kantaron otu birçok yararları bilinen bir bitkidir. 89 çeşidi olduğubelirtilmektedir.

KANTARON OTU KESİNLİKLE BAHARATÇILARDAN ALINARAK KULLANILACAK BİR BİTKİ DEĞİLDİR. ÇOK BÜYÜK DİKKATİ GEREKTİRMEKTEDİR. YAN ETKİLERİ OLAN BİR BİTKİDİR.

KANSER TEDAVİSİNDE KULLANILACAK KANTARON OTU, BAHARATÇILARDA SATILAN ÇAYLIK KANTARON OTU OLMAYIP, YURT DIŞINA İHRAÇ EDİLEN İLAÇLIK KANTARON OTUDUR. BAZI BAHARATÇILAR FIRSATTAN İSTİFADE İLE KANSER HASTASININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLACAK ÇAYLIK KANTARON OTUNU KANSER TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLIK KANTARON OTU DİYE SATMAKTAN ÇEKİNMEMEKTEDİRLER.

DETAYLI BİLGİYİ kanserdenkorkma.net sitesinde bulabilirsiniz


Derneğimizi ve alternatif kanser tedavisini tanıttığımız kanserdenkorkma.net veb sitemizde daha fazla bilgiler bulabilirsiniz.

Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

Av.İlhan Demir
Necatibey Cad. 44-14 Kızılay/Ankara
Tel:0312-4315680 - cep: 0533 7179766


Düzenleyen demirilhan : 05-06-2013 saat 22:30
demirilhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön