Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jokerkan
arkadaslar bu konunun bu sekilde tartısılması beni sevindirdi sonucta herkes fikrini paylasmıs bu gayet guzel birsey.
Naçizhane bir seyi belirtmek istiyorum balıkların **** kusların evde beslenmesi ile bitkilerin biraz farklı oldugunu dusunuyorum. bitkiler hayvanlar kadar cabuk tepki veren canlılar degil sonucta ve ihtiyac duydukları sartlarda aynı degil (bir balık icin 1,5 m lik akvaryum okyanus gibi olabilir ona bazan ama bir kafes kus icin ozgurce icinde ucabilecegi yer degildir) o yuzden bu kıyaslamaların en azından bonsai konusunda yapılmasının cok dogru oldugunu sanmıyorum.
Bonsai ye ilgim devam ediyor ilk hedefim bir hazır bonsai edinmek oncelikle ve toprak degişimi gibi bazı hamlelerle onu hayatta tutmaya calısmak.Gorerek ve deneyerek bazı seyleri kafamda oturtmak aslında amacım. eger yapamayacagıma kanaat getirisem uygun bir sekilde dogaya kazandırmak istiyorum , yani ilk hedefim onu hayatta tutmak.
|
Keşke Bu soruyu direk sorma yerine? Forumda biraz araştırma yapmış olsaydınız. Aynı konuşmaların
09-11-2005, 20:01 den beri
Burada yazılmış olduğunu görmüş olurdunuz.
Eski yazılanlar dan tatmin olmadığınız bir yön varsa elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde cevap aramaya çalışırdık.