Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yaşar kaptan
Çok güzel..işte enkolay tarif..Bildigimiz lakerda tadında olmasada dikkatli yapıldıgında çok lezzetli gayet güzel bir tad..Ancak uzun süre bekletildiginde aynı tadı almak biraz sorun olur gibi.( Kendi tecrübelerime göre balık mutlaka aynı günün balıgı olmalı ve dişli palamuttan yapılmalı.konuya nacizane katkım olsun istedim umarım kızmamaşsınızdır)
|
Ne demek, bizimkisi amatör işi
Öylesine, arada bir canım çektiğinde yaparım. Dediğiniz gibi, yapıp 3-5 günde tüketmek daha iyi. Aslında bir saklama yöntemi daha var. 3-5 dilimlik küçük paketleri folyo ile satıp derin dondurucuya atmak. Öylesi lezzetini daha iyi muhafaza ediyor gibi.