Ben de cok severim. Hatta; 5-6 defa da yaptim. Her seferlnde daha iyi olacak diye ozenirim.Fakat, disarida yedigim lakerdalar, tad ve gorsel olarak yaptiklarima fark atinca bu sevdadan vazgectim.
Yalniz, Kaptan tarif verirse tekrar denemekten de erinmem.
Bizim, balik tutmasini ogrenmemiz lazim.
Guler Hn, senelerce lakerda`yi palamuttan yaptim. Kanlarini cikarmak icin buzdolabinda su icinde gunlerce bekletirdim. Iliklerini almak ise bambaska bir sabir isi idi. Artik, Buyukadada balikci bir arkadas eksik olmasin; kendisine yaparken bana da yapiyor. ( fakat cok pahalli bir zevk)
Yagli, bembeyaz ve de agizda eriyen bir lakerda (yaninda da kirmizi sogan ) elbette kardesi olan su ilave edince beyazlanan nesne ?????????
Gelde simdi, bu saatte lakerda ara