View Single Post
Eski 22-12-2010, 18:03   #11
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Dolmada balığın eti çıkarılmaz. Kahvaltı bıçağı ile kılçığı altından ve üstünden içeri sokup etten ayırırsınız. Bir kaç denem gerekir başarmak için. Balık kılçığından ayrılır. İçi doldurulur. Dereotu şarttır. Kızartılmaz. Tepsiye dizilir, fırında az sulu olarak pişirilir. Keyfe göre üstüne zeytin yağı ya da tereyağı konulabilir pişirilirken.
Üstad! Eğer yapıyorsanız lütfen bizim için de safha safha fotoğraflar mısınız?
İnanın çok makbule geçer.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön