View Single Post
Eski 20-12-2010, 20:43   #4
umcor81
Yeni Üye
 
umcor81's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-10-2009
Şehir: DÜZCE
Mesajlar: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yaşar kaptan Mesajı Göster
Sayın Melina ege de bahsettiginiz balık çorbasının çok çeşitleri ve çok farklı yapılış şekilleri var.Hangisinden söz ettiginizi tam anlayamadıgımdan yazamadım,ancak size çok keyifle yiyebileceginiz bir balık tarifi verebilirim.LİMONLU LEVREK..Bugulama gibi ama tam degil..Ortaboy bir levregi pişireceginiz bir kaba koyun,üzerine yeterince (istediginiz kadar) sızma zeytin yagı ve koydugunuz yagın yarısı kadar limon suyu,biraz kara biber biraz tuz ve balıgın kenarlarınada 4.5 halka kalamar koyup kapagı kapatın.orta ateşte 10,13 dakika pişirin,balık saldıgı suyu çekmemeli..Kesinlikle bugüne kadar levregi bu tad da yememiş sinizdir.Bir deneyin
Tarifiniz için Teşekkürler Sevgili @yaşar kaptan.Düzceden Sevgiler.

umcor81 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön