View Single Post
Eski 17-12-2010, 07:24   #57
Yakup
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2009
Şehir: Balıkesir /Bandırma
Mesajlar: 336
Merhaba,
Esas bu siteyi kuranlar ve bu yolla bilgi paylaşımını sağlayanlar kutlanmayı hak ediyor. Belli bir sabırla devam ettirmek kurmaktan daha zordur eminim.
Benim ise belki cahil cesaretim (belki) kutlanabilir. Lakin, cahil cesaretinin mektepli korkaklığından daha önemli olduğuna da inanıyorum. Eskiler ne güzel söylemiş, Harekette Bereket vardır diye. Tek başınıza yapamayacağınız bir sürü işi, el birliği ile halledebilmek çok zevkli oluyor.

Bor ne işe yarar? Ne kadar kullanılmalıdır? Ben herkese, mutlaka teorik çalışmalarını yapmalarını ve okumaktan imtina etmemelerini şiddetle öneriyorum. Kimse, ama hiç kimse "Ben oldum" dememeli. Olmak, olgunlaşmak zaman işi, ve de sonu yok (insanlar için).

Bor numunesi meselesine gelince: Benim 2-3 kg numuneyi amirime sormadan göndermem olanaksız. Önceki numuneleri de, özellikle etrafıma hediyeetmek için satın aldığım kendi Etidot-67 lerimden göndermiştim. Bunu niye yazdım? Sizin, 2-3 kg numune için iki satır bir dilekçe fakslamaktan imtina etmemeniz için yazdım.

Deneme-yanılma için kötü bir eğitim/öğrenme metodu derler. Ben öyle düşünmüyorum. Neticelerinden ders çıkarıldıkça ve bu dersler de paylaşıldıkça, be metod en iyi metod galiba.

Saygılarımla

Yakup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön