Konu: Zeki Yağlı
View Single Post
Eski 20-10-2010, 12:19   #17
Zeki Yağlı
Ağaç Dostu
 
Zeki Yağlı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-08-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 943
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oceanheart Mesajı Göster
.
.
...Sanırım en azından bu küçük ayrıntılara dahi dikkat edebilsek çok daha olumlu işler yapabileceğiz.Ben insanlara karşılıksız verilen şeylerin değerinin de bilinmediğini düşünüyorum bu nedenle tohum dağıtımlarında da dağıtımı yapan kişi ücret almayabilir ama Tema **** Türk Eğitim Vakfı gibi kuruluşlara bağış yapılması şartını getirebilir böylece insanlar aldıkları tohuma bir bedl ödedikleri için değerini daha iyi bilirler.Bilmeseler bile sonuçta hayırlı bir işe sebep olunmuş olur.
....
.
Sevgili oceanheart,

Ben de tohumları bedava dağıtmamak gerektiğini düşünüyorum. Çok az dahi olsa insanların para vermesi kendilerini işe daha ciddi ve samimi angaje olmalarını sağlıyor.

İşin sonrasını da daha iyi takip etmelerini de sağlayacağını düşünüyorum.

Benim fikrim tohum paraları ağaçlar.net'de bir fonda toplansın. Ağaçlar.net'in kendi işletme masraflarını karşılamaya katkıda bulunsun veya, yeni bir projenin, örneğin hobi bahçeleri gibi, başlangıç masraflarını karşılamaya yarasın.

Tabii ben, benden tohum isteyenlere parası yatırılan tohumları ücretsiz olarak gönderemeyi taahhüt ediyorum.

Bu düşüncemi ağaçlar.net yönetici ve modetatörlerinin incelemesini. Eğer onlar için de uygun ise pratik olacak nasıl çaılıştıracağımızı beraberce belirlememizi öneriyorum.

Umarım bu düşünce ilgiyi çeker.

Selam ve sevgiler.

Zeki Yağlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön