View Single Post
Eski 18-10-2010, 09:58   #346
Hhatice
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
Hhatice's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-12-2006
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 2,876
Bunlardan uygun bir miktarı aldım ve belirlediğim ölçülerde kestim. Vida ve ağaç yapıştırıcısı ile monte ettim ve aşağıdaki raf ortaya çıktı. Bu rafa saksı ile birlikte çiçek yüksekliği 20 cm civarında olanları yerleştirdim. 20 cm üzeri olan bitkilerim için ikinci bir raf daha yaptım ama onun fotoğrafını henüz çekmediğim için eklemedim. Bu raf boyutu diğerine göre yaklaşık üçte bir ama raf aralıkları yüksek.


Okurken bir yandan da güldüm . Ellerinize sağlık çok güzel olmuş .Yeni kaktüslerde çok güzel hemen yavrulasınlar bizlere gelsinler )Eski portmantoyu parçalayıp aynı raf sistemini ben de yaptım .Gerçi sizin gibi marangozluk becerim olmadığından demir çubuklardan faydalandım sonuçta portmanto değerlenmiş oldu .Aynı zamanda yeni portmantomuz oldu .
Sonuç olarak düşünüyorum da seneye nereye koyacağız bu çiçekleri ?Benim 9 rafım oldu .Hepside dolu tek avuntum şimdi İstanbuldayım burada hala birkeç saksılık yer var .Yazın malesef sıcaklarda sulayamadığımdan bazı kaktüslerimi kaybettim .Fazlasıyla yerine geleceği kesin tabii .Buraya da bir raf ayarlasam da nereye diye düşünüyorum

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön