View Single Post
Eski 20-09-2010, 14:40   #12
fskandemir
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 25-06-2009
Şehir: Denizli
Mesajlar: 94
Eski toprak olan annem sanayi üretimi tavukları yiyemiyor(Lezzet ve dini açıdan) Bu sene ziraatten et tavuğu cinsi 10 adet civciv aldık besledik. İlk günler fabrika yemi verdik ancak maliyeti bizi zorlayınca buğday ve darı kırmasına döndük. Yaklaşık 2 ayda kesilecek boya geldiler ve güzelce keserek temizledik. Kesinlikle sanayi tipi beslemeye göre çok lezizler. Çoğu tavukta olan koku kesinlikle yoktu(Temizlerken bile kokmadı). Hareket etmelerine rağmen gerçekten yağlı idiler ancak yağları bile lezizdi. Maliyetine gelecek olursa keşke ilk günden arpa darı kırması verseydik diyoruz.

Kısacası yeri olan herkes, zamanını ve mekanını ayarlayarak çoğu gıdayı evinde üretmeli. Satınaldıklarımız ile ürettiklerimizin arasında gerçekten lezzet farkı oluyor, bence denemeli ve üretmek için mücadele etmeli...

fskandemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön