View Single Post
Eski 24-01-2007, 23:25   #2
Balıkcı
Ağaç Dostu
 
Balıkcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,252
Bizim hanımın Kereviz yemeği:

İsteğe göre patates ve kereviz parçalara bölünür,biraz da havuç doğranır.
Soğanı kavrulur, kıyma veya parça et içine atılır,bir süre de birlikte kavrulur,sonra da doğranmış sebzeler katılır ve biraz suyla pişirilir, indirmeden önce yumurta limon çırpılarak yapılmış terbiye katılarak biraz daha kaynatılıp ateş söndürülür.
Salça konmaz.
Afiyet olsun.

Çok kestirme bir tarif oldu ama isteyene detay da verilir.

Kerevizin parça etle haşlaması, bol soğan ve sarmısaklı zeytinyağlısı da yapılır hiçbirine salça konmaz(Bizim evde tabii)

Balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön