View Single Post
Eski 18-09-2010, 11:41   #4
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Limon, çok güzel anlattın. İlk satırlarda denemek iyi fikir düşünürken, sonra başıma geleceği anladım. Buluşunca dışarıda yiyelim en iyisi

Nişasta ne nişastası? Mısır nişastası yumuşak, buğday nişastası çıtır yapar diye biliyorum.
Kızartma pek yapamıyorum ama yapınca fındık yağınını kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Hem yanmıyor hem lezzetli hem de malzemeyi yumuşatmıyor.


Düzenleyen Kiraz : 18-09-2010 saat 19:42 Neden: kelime
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön