View Single Post
Eski 09-09-2010, 10:05   #6
PlentyPlant
Ağaç Dostu
 
PlentyPlant's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-05-2009
Şehir: adana
Mesajlar: 722
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Engin Mesajı Göster
Adana ve Mersinde yaşayan arkadaşlar için bu başlığı geçen yıl açmıştım.Bu yıl aynı serada çektiğim fotoğraflardan bir blog oluşturdum.Bakalım beğenecek misiniz?
Blogunuzdaki fotoğrafları inceledim Sayın Engin. Ellerinize sağlık. Aslında hoş bir tesadüf oldu çünkü daha dün internet üzerinden telefonunu bulup Nadir Bey'i aradım. Bayramda açık olursa giderim diye düşünmüştüm.
Kendisi ile yaptığım telefon görüşmesi ve sizin fotoğraflarınıza bakarak, elindeki tür sayısı çok az. (Kendisinin ifadesi ile 150-200 kadar). Daha çok aşılama ve tohumdan üretim üzerine çalışıyor. Dış satışa açılmak için 1500 civarında türe sahip olması gerektiğini, bunun da 2 yıl kadar zaman alabileceğini belirttti.
Yine de dostça ve sıcak yaklaşımından çok hoşlandığım için, karşılıklı çay içme sözü verdik. Değişik bir kaktüs bulmak için olmasa bile, tanışmak için ziyaret etmeyi düşünüyorum.
Not: Sizin blog sayfanızdaki linkten öğrendiğim kadarıyla, sahildeki değişik taşları toplayıp şekil vererek takı üretiyor. Gerçekten hoş çalışmaları var.

PlentyPlant Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön