View Single Post
Eski 23-08-2010, 22:11   #33
simal
Ağaçsever
 
simal's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 45
Bir tarifte ben vereyim .meze olarak veya kahvaltılarda yenilebilir.1 kgr küçük mantar(şapkaları açılmamış)iyice temizlenbir 1 bardak sirke tencere konur sirke kaynayınca mantarlar doğranmadan bütün olarak içine atılır tuz biraz limon tuzu konur 4-5 dakika haşlanır ocaktan indirilir.üzerine zeytinyağı dökülür soğuyunca yarı sulu tabağa alınarak yenir.ekmeği suyuna banmak ayrı bir tatdır.Bir ara mantar üreticiliği yaptık çeşit çeşit denemeler yaptım en çok bunu beğendi dostlarımız.

simal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön