View Single Post
Eski 23-08-2010, 21:20   #760
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi finduk52 Mesajı Göster
Sevgili SDurul, fırın neredeyse bitmiş sanırım. Eşinizin ellerine sağlık. Ah bende çok hevesleniyorum, resimlerini hep çevirip çevirip eşime gösterip duruyorum , belki hevese gelir diye ama şuan tık yok .

Gerçi bende biraz sabırlı olmayı öğrenmeliyim. Nice istediklerim yavaş yavaş oluyor Allah'a şükür. Şimdi sera taktım kafama. Önümüzdeki perşembe bakmaya gideceğiz. 3 e 6 metrelik bir sera buldum. Benim tarlaya yerleştirebilirsek eğer seneye bütün sebze fidelerimi , domateslerimi orada yetiştirmek istiyorum. En güzeli de kışa dayanamayan çiçeklerim için seviniyorum çaktırmadan
Sevgili finduk, fırın bugün bitti hayırlısıyla. Etrafının düzenlemesi ne zaman olur? Bilmem. Vinç varken malzemeleri çıkaralım derken, bir de baktım ki, fırın bitti. Daha önce de söylediğim gibi tezcanlılığın eseri.

Gerçekten de ne kadar şükretsek az gelir, inşallah sera istediğin gibi olur. Ben de şimdi tutturdum, balkonu cam kaplatalım, diye. Çok rüzgar alıyor, çıkamıyoruz, eşya falan koyarız dedim, ama eşim meseleyi hemen anladı. Çiçekler için değil mi? Diyor. Öyle bir yerim olursa, kışın çiçekler sorun olmaz.
Name:  fırın.JPG
Views: 1344
Size:  58.2 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön