View Single Post
Eski 16-08-2010, 23:42   #43
rodoslu
Ağaç Dostu
 
rodoslu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 259
Sayın Ziya Soner,
Bu mesajıma bir yanıt geleceğini bekliyordum ama inanın yanıtını beklediğim en son kişi sizdiniz .
Evet siz bir soruma cevap verdiniz, ama hatırlarsanız ben size Acil kodu ile 12-06-2010 tarihinde yazmıştım, siz bana 10/07/2010 tarihinde cevap yazmıştınız. Demem o ki gecikmeler olabiliyor. Teşekkür etmek için bile olsa...

Ayrıca belirtmek gerekir ise de, sizin görüş ve yazılarınızdan çok istifade ettim (Tabi özel mesajıma cevabınızda buna dahildir).Saolun.

Bu sitemkar tavır olarak adlandırdığınız mesaj size yazılmış, aslına bakılırsa bir şahsa yazılmış birşey değil..Genel olarak foruma bir eleştiri belki, belki de üye olarak zaman zaman karşılaştığım bir sorunun ifadesi..Bunun karşılıklı bir polemik haline gelmesi beni çok rahatsız eder.Hepimiz aynı taraftayız burada karşı taraf yok çünkü..Bu tür şeylerin çok normal karşılanması gerektiğini düşünüyorum.Olması çok normal olduğu gibi üyelerin bunu dile getirmesi de gayet normal olmalı.


Herneyse fazla uzatmak istemiyorum, aslında size özelden cevap yazmak isterdim ama iki kere üst üste ısrarlı bir şekilde gönderdiğiniz mesajları okuyunca genelden yazmak istedim, diğer üyelerden işgal ettiğim yer için de özür dilerim.

Lütfen siz güzel bilgiler vermeye devam edin, bizde istifade etmeye...

Sağlık ve sevgiyle kalın...

rodoslu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön